Tavern Michelle

Activiteit met UiTPAS

In Tavern Michelle staat alles op losse schroeven. Twee verstofte figuren proberen er de dag te overleven, maar onvoorziene horror kruipt hen in de kleren. Geen monsters of spoken; het zijn de dagdagelijkse bezigheden die hen de stuipen op het lijf jagen. Het piepen van een eigen schoen, het knarsen van servies en het crescendo van de mixer. Het
wemelt van onheilspellende koffiezetapparaten terwijl er een mistige leegte heerst. Alles lijkt voortdurend weg te glippen en te wankelen. Van zodra je je eraan overgeeft, wordt het alsmaar boeiender.
Tavern Michelle gaat over de vele dimensies van angst. We proberen zoveel mogelijk angst te vermijden of te slim af te zijn. De behoefte aan controle is extreem. Angst toont ons dat de wereld een eigen dynamiek heeft, dat niet alles loopt zoals we dat willen. We kunnen dus maar beter de angst recht in de ogen kijken.
Na het succesvolle TRIBUNAL (selectie het Theaterfestival 2020), creëren Ballet Dommage en BRONKS een nieuwe voorstelling waar opnieuw een warme en tegelijk bevreemdende belevenis centraal staat.
Ben je jarig? Vier je feestje bij 30CC!

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
Leuven
Wanneer
Prijs 10 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/tavern-michelle

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.