UiTPAS Regio Leuven

De klantenkaart voor je vrije tijd

UiTPAS Regio Leuven is een spaar- en voordelenkaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. 

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent en Oud-Heverlee met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de UiTPAS gratis en krijgen extra 80% korting op de activiteiten, lidgeld of inschrijvingsgeld bij de UiTPASpartners.

UiTPAS NIEUWS

Met je UiTPAS naar KNAL!

Wat is KNAL!?

Van 15 oktober tot en met 30 januari vindt KNAL! Stadsfestival van de Big Bang plaats in Leuven. En dat is niet toevallig, want de revolutionaire bigbangtheorie is in Leuven geschreven door George Lemaître. 

De wereld was nooit meer dezelfde. En die fameuze oerknal inspireert kunstenaars, wetenschappen en creatieve geesten tot op de dag van vandaag. Op het knallende programma vind je expo's, muziek, voorstellingen en heel veel evenemente. KNAL! is een feest voor iedereen. 

Wat kan ik doen met UiTPAS? 

Met UiTPAS Regio Leuven spaar en ruil je punten tegen interessante voordelen bij de meeste partners van KNAL!. Denk aan 30CC, M Leuven, de Bib Leuven, Het Depot of STUK. Als je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief dan krijg je 80% korting op hun betalende activiteiten.

Meer info over het programma vind je op www.knalfestival.be.

UiTPAS Leuven wordt UiTPAS Regio Leuven

Met UiTPAS spaar en ruil je punten tegen leuke voordelen bij Leuvense organisaties. Tot zover niets nieuws. Sinds kort zijn Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee aangesloten bij het programma. UiTPAS Leuven heet voortaan dan ook UiTPAS Regio Leuven. Je kan nu ook UiTPASpunten sparen en omruilen in deze drie gemeenten.

Omdat iedereen recht heeft op vrije tijd, krijgen mensen die het financieel moeilijk hebben een UiTPAS aan kansentarief, met extra korting op activiteiten, inschrijvingsgeld of lidmaatschappen. Die extra korting is vanaf nu niet alleen geldig bij Leuvense organisaties, maar ook in Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee. Omgekeerd kunnen de inwoners met recht op een kansentarief uit de drie gemeenten nu ook in Leuven voordelig iets leuks doen.

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

  • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
  • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
  • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt

Sporten doe je met UiTPAS

Wist je dat je met UiTPAS Regio Leuven ook punten kan sparen bij verschillende sportclubs in Leuven? Wie het nodig heeft, krijgt met UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op het lidgeld of inschrijvingsgeld. 

De volgende sportclubs zijn partner van UiTPAS:

UiTPASvoordelen voor kinderen

Met je UiTPASpunten kan je ook allerlei voordelen speciaal voor kinderen omruilen. En wist je dat je kinderen ook zelf punten kunnen sparen en ruilen. Hier een overzichtje van een aantal toffe en niet te missen voordelen: