Fietsersbond Leuven

De Leuvense afdeling van de Fietsersbond komt op voor de belangen van alle Leuvense fietsers.

Als fietser lever je een positieve bijdrage aan je omgeving, het milieu, klimaat, de mobiliteit én je eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Fietsen is een eenvoudige oplossing voor heel wat complexe problemen. Daarom willen we dat je veilig, gezond en plezierig naar elke bestemming kan fietsen. We willen ook dat meer mensen kiezen voor de fiets als dagelijks vervoermiddel. 

Als lokale afdeling van de Fietsersbond zetten we ons in voor de belangen van alle fietsers op het Leuvense grondgebied. We zijn gesprekspartner van het lokale bestuur, houden acties om dat overleg kracht bij te zetten en organiseren of ondersteunen activiteiten die goesting geven om te fietsen. 

Gezocht:

Heb je ideeën over hoe Leuven fietsvriendelijker kan worden? Zijn er bepaalde knelpunten in jouw omgeving waar je mee iets aan wil helpen veranderen? Wil je mee sleutelen aan oplossingen voor een veiliger en aangenaam fietsverkeer in je buurt? 

Kom dan zeker eens langs op de maandelijkse vergadering om van gedachten te wisselen. Fietsersbond Leuven is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen om de werking verder uit te bouwen!

Interesse? Stuur een mailtje naar fietsersbond.leuven@gmail.com of spreek hen aan op een activiteit. 

Contactgegevens

Adres: Kroonstraat 20, 3018 Wijgmaal
E-mailadres: fietsersbond.leuven@gmail.com
Website: http://www.fietsersbond.be/leuven

  • Erkend door de stad Leuven
  • Is lid van: Cultuurraad